voorbeeld online kleuradvies

Deze interieurvraag kreeg VillaIdea van Astrid. Wil jij ook online interieuradvies? Dat kan. Voor € 95,-. Lees hier hoe. Deze vraag stelde Astrid ons. Zie meteen welk woonadvies villaidea haar gaf:


Het huidige kleurtje geel zijn we beu.”:

Tjitske, Onze living en keuken willen we in een nieuw kleurtje steken. De huidige kleur geel zijn we beu. Er is veel lichtinval door de grote ramen. Wij dachten aan aardkleuren - eventueel met verschillende kleurvlakken. Maar jullie zijn de raadgevers... dus we zijn benieuwd wat jullie voorstellen! Groet, Astrid.


Het online kleuradvies van villaidea:

Hallo Astrid,

We hebben gekeken naar de foto's van je woonkamer en keuken en kregen een wat koud gevoel over ons. Veel 'gelen' kunnen soms wat koud aandoen en dat is bij jouw huis ook het geval. Een goede keus dus om dit te willen veranderen. Met de meubels die je nu hebt, kun je eigenlijk alle kanten op, ze zijn neutraal (qua kleur dan). Wij zouden voor de muren kiezen voor rust en dan zijn aardkleuren een prima keus. Ga alleen niet werken met kleurvlakken per muur! Pak je kleurkeuze per muurgroep aan. Geef je keukenmuren een andere kleur dan je woonkamer, bijvoorbeeld olijfgroen of modderkleur. Voor je woonkamer, zouden wij een paar blikken Flexa F21070 opentrekken. Dit is een zandtint die uit groen is ontstaan. Wat ook kan is de G40780, dat is een wat lichtere variant en iets minder zanderig met een lichte groenzweem. 

Behalve de kleur, jeuken onze handen om ook de vloer en de rest aan te pakken, deze tegels zorgen voor een te koude uitstraling, zeker met de banken die je hebt. Leg eens een mooi groot kleed neer in een donkere aardetint... Als je ons hellemaal de vrijheid zou geven dan deden we als eerste de messing hanglampen de deur uit en de 'romeinse zuiltjes'. Op de plaats van de lamp kiezen wij liever voor een grote kap boven de tafel (Marcel Wanders) en bij het zitgedeelte voor wat staande lampen. Het zal je meer sfeer en beter functioneel licht geven in huis. Zoals het er nu naar uitziet kun je nog geen boek lezen zonder de dubbele lamp boven de salontafel fel aan te zetten. Een groot schilderij boven de bank zou ook niet misstaan! Denk er maar eens over en als je wat hebt veranderd, horen en zien we het graag!

Veel plezier! Met vriendelijke groet, Tjitske van Villaidea


Wil jij ook een online interieuradvies voor €95,-?

Bent u zover voor een online interieuradvies?, stuur me dan een email met uw vraag en foto’s. Het kost u slechts €95,00. En binnen 4 werkdagen hebt u het interieuradvies van mij in de e-mail zitten. Hoe het precies werkt, leest u op deze pagina. Ik zie uit naar uw vraag!


Vriendelijke groet, Tjitske de Ruiter

Interieuradvies.html

adres villaidea

interieuradvies


Laan van Beek en Royen 4

3701AH  Zeist

030 - 69 121 55

06 - 44 75 21 81

e-mail Tjitske

AbnAmro: 52.36.42.989

http://www.villaidea.com/actie.html

ja | nee

maakt van wonen genieten

http://www.villaidea.com/Over_Tjitske_de_Ruiter_van_VILLAIDEA_interieuradvies_uit_Zeist.html
voorbeeld_online_interieuradvies_woning.html
voorbeeld_online_interieurstyling.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html

2

4

3

1

voorbeeld_online_indelingsadvies_huis.html
mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20online%20interieuradvies.%20Dit%20is%20mijn%20vraag%20met%20de%20foto's:
Interieuradvies.html
 onlineinterieuradvies.nlInterieuradvies.htmlInterieuradvies.htmlshapeimage_17_link_0