voorbeeld online interieurstyling

Deze interieurvraag kreeg VillaIdea van Jaimy. Wil jij ook online interieuradvies? Dat kan. Voor € 95,-. Lees hier hoe. Deze vraag stelde Jaimy ons. Zie meteen welk stylingadvies villaidea haar gaf:


Nog steeds niks aan de muur...”:

Graag wil ik gebruik maken van dit online interieuradvies. Ongeveer een jaartje geleden zijn wij verhuisd naar onze eerste koopwoning, een schattig huisje in jaren '30 stijl, met o.a. een schouw, houtkacheltje en openslaande deuren.

Zoals u waarschijnlijk kunt zien aan de foto's hebben we gekozen voor een redelijk moderne inrichting, maar wel gebruikmakend van verschillende "vintage"-achtige details, zoals het behang, de zwart-wit tegeltjes et cetera.

Op dit moment hangt er echter nog niets aan de muur en we twijfelen erg over het soort en de kleur van een evt. doek/schilderij/spiegel 

Mijn idee is om op de schouw met het ornamentenbehang een oude barok-achtige langwerpige spiegel te hangen. Verder zoeken we dus voor de andere wanden nog mogelijkheden. Zoals u op foto 1 kunt zien hebben we in de woonkamer aan de rechterkant (waar net een klein gedeelte van de leuning van de bruine love-seat te zien is) een zithoek gemaakt. Naast de love-seat staat hier tegen de rechterwand ook een bruine stoffen 2,5 zits bank. Hierachter een grote witte wand waar alleen 2 lampen hangen op de hoogte van de leuningen van deze bank. Volop symmetrie dus... Alleen tussen deze lampen (ze horen als het ware bij de muur, zijn een soort halve cirkels die meegeschilderd zijn met de muur) bevindt zich een groot wit vlak zonder schilderij of iets dergelijks.

 

Graag ontvang ik daarom uw advies. Bij voorbaat dank. 

Jaimy,


Het online kleuradvies van villaidea:

Beste Jaimy,

Het idee om een spiegel op de schouw te hangen, is helemaal goed. Je kunt in tegenstelling tot een langwerpige beter kiezen voor een ovale. Dan doorbreek je het langwerpige van de schouw en het voorspelbare. Je kiest even voor een andere vorm  in je kamer, dit houdt het geheel spannend.

 Ik kan je helaas met deze foto's geen advies geven over je andere wand en wat daar eventueel te hangen als ik er geen foto van heb. Ik  begrijp nl niet goed hoe jouw lampen tov de muur zich bevinden.. Dus mocht je daar toch nog advies over willen, wil ik je verzoeken om me van deze hoek nog een foto te sturen.

Vriendelijke groet, Tjitske de Ruiter Villaidea


Wil jij ook een online interieuradvies voor €95,-?

Bent u zover voor een online interieuradvies?, stuur me dan een email met uw vraag en foto’s. Het kost u slechts €95,00. En binnen 4 werkdagen hebt u het interieuradvies van mij in de e-mail zitten. Hoe het precies werkt, leest u op deze pagina. Ik zie uit naar uw vraag!


Vriendelijke groet, Tjitske de Ruiter

Interieuradvies.html

adres villaidea

interieuradvies


Laan van Beek en Royen 4

3701AH  Zeist

030 - 69 121 55

06 - 44 75 21 81

e-mail Tjitske

AbnAmro: 52.36.42.989

maakt van wonen genieten

http://www.villaidea.com/Over_Tjitske_de_Ruiter_van_VILLAIDEA_interieuradvies_uit_Zeist.html
voorbeeld_online_kleuradvies_thuis.html
voorbeeld_online_interieuradvies_woning.html
http://www.villaidea.com/actie.html

ja | nee

Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html

2

4

3

1

voorbeeld_online_indelingsadvies_huis.html
mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20online%20interieuradvies.%20Dit%20is%20mijn%20vraag%20met%20de%20foto's:
Interieuradvies.html
 onlineinterieuradvies.nlInterieuradvies.htmlInterieuradvies.htmlshapeimage_17_link_0