voorbeeld online interieuradvies

Deze interieurvraag kreeg VillaIdea van Erik. Wil jij ook online interieuradvies? Dat kan. Voor € 95,-. Lees hier hoe. Deze vraag stelde Erik ons. Zie meteen welk woonadvies villaidea haar gaf:


”We zitten nooit in de zithoek.”:

Geweldig deze service en we willen er graag gebruik van maken. We worstelen al enige tijd met de indeling van onze woonkamer en zouden er graag professioneel advies bij hebben. We hebben een vrij ruime woonkamer van 9,5 m. x 5,3 m. Maar als je in de kamer staat/zit dan heb je niet zo meteen het idee dat het een kamer is van 50m2. 

Geheel links is de gashaard die een moderne uitstraling heeft en een "openhaard"-functie heeft. Rechts van de gashaard is nog een stuk van een schilderij met koeien van Wiebe van der Zee te zien. De bank bij het raam is donker rood met donker groen in een soort van "Egyptisch motief". (een blijvertje). Daar hoort de "hocker" bij. Daarbij staan nog 2 bruinrode fauteuils in pull-up leder (ook blijvertjes) bij. De salontafel is teakkleurig evenals de computerkast tegen de rechter muur. Op de "tuinzicht-foto" zie je links eerst de (dubbele) deuren naar de gang en vervolgens een grote kast (zelfde model als de computerkast maar groter) en een bank (grove donkerbruine stof, de zijkanten van de bank kunnen naar voren klappen waardoor er feitelijk 2 chaises longues ontstaan). De bank staat daar voor het relaxed kijken naar de TV. De (dubbele) deur rechts geeft toegang tot de keuken. Rechts achter de plant staat een side-table (teakkleur). Boven de side-tabel hangt een tweede groot schilderij met koeien van Wiebe van der Zee. Onze eettafel staat in de keuken. Alles mag van plaats veranderen dus voel je niet belemmerd door de positie van de kasten e.d. De bank bij de TV mag er eventueel helemaal uit.

Onze vraag: wat moeten we doen aan met name de indeling van de kamer om er een meer samenhangend geheel van te maken waarbij de grootte van de kamer meer tot zijn recht komt cq. beter benut wordt? Eigenlijk zouden we het liefst een grote eettafel in de woonkamer hebben maar we vinden de aparte TV-hoek zo prettig als we gasten hebben en de kinderen toch TV willen kijken.

Graag horen we van je. Met vriendelijke groet, Erik


Het online interieuradvies van villaidea:

Beste Erik,

Jullie woonkamer toont door z'n opstelling inderdaad minder ruim dan de ruimte doet vermoeden.

De keuze om achter aan de tuinzijde een eettafel te plaatsen is een hele goede. Zeker als jullie dat eigenlijk het liefste willen. Je zou dan nog prima een apart hoekje kunnen maken met een tv. Dit los je al op door een paar kussens neer te leggen en daar tegenover een tv-tje te plaatsen. Dit zou je in feite kunnen doen op de plek waar nu de plant naast de sitetable staat. Zet bv dan de tv aan de keuken/tuinkant (ik weet niet of een klein tv-tje past onderop de onderste plank van de sitetable. Haal de plant dan weg. Zo heb je en je eethoek in je kamer en een tv-hoekje.

Qua eettafel adviseer ik een ronde. Je hebt genoeg ruimte om die te plaatsen en je doorbreekt de rechthoekige vorm van je kamer. Het zou zelfs dan nog kunnen zijn dat je genoeg ruimte overhoudt om bv over de huidige verwarming aan de tuinzijde met hout (vergeet dan niet om een ventilatierooster erin te maken) een 40 cm diep bankje maakt voor de kids om tv te kijken. De tv laat je dan staan waar die nu staat.

Je zit is vrij krap opgesteld. Ik denk dat het beter is om de computerkast aan de tuinzijde te plaatsen waar nu de grote kast staat en de grote kast voor. Zet naast de kast nog een lampvoet met kap. Dan geef je de ruimte wat sfeer mee. Je lampen zijn nu vrij kil.

Centreer je bank voor het raam en plaats de fauteuils daar recht tegenover. Dan baken je je zit ook af. Je hebt vrij veel planten staan. Haal voor wat meer ruimtegevoel minimaal 1 of 2 planten weg zodat je zit wat meer lucht krijgt.

Een groter kleed waar zowel de bank als de stoelen op staan maakt je zit ook rijker en ruimer van opzet. Je huidige kleed maakt het geheel vrij ielig.

Veel succes met de veranderingen. Ik zie graag foto's van je nieuwe opstelling tegemoet. Succes! Tjitske Villaidea.


Wil jij ook een online interieuradvies voor €95,-?

Bent u zover voor een online interieuradvies?, stuur me dan een email met uw vraag en foto’s. Het kost u slechts €95,00. En binnen 4 werkdagen hebt u het interieuradvies van mij in de e-mail zitten. Hoe het precies werkt, leest u op deze pagina. Ik zie uit naar uw vraag!


Vriendelijke groet, Tjitske de Ruiter

Interieuradvies.html

adres villaidea

interieuradvies


Laan van Beek en Royen 4

3701AH  Zeist

030 - 69 121 55

06 - 44 75 21 81

e-mail Tjitske

AbnAmro: 52.36.42.989

maakt van wonen genieten

http://www.villaidea.com/Over_Tjitske_de_Ruiter_van_VILLAIDEA_interieuradvies_uit_Zeist.html
voorbeeld_online_kleuradvies_thuis.html
voorbeeld_online_interieurstyling.html
http://www.villaidea.com/actie.html

ja | nee

Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html

2

4

3

1

voorbeeld_online_indelingsadvies_huis.html
mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20online%20interieuradvies.%20Dit%20is%20mijn%20vraag%20met%20de%20foto's:
Interieuradvies.html
 onlineinterieuradvies.nlInterieuradvies.htmlInterieuradvies.htmlshapeimage_17_link_0