over Tjitske en villaidea

Het is natuurlijk wel zo leuk om te weten wie straks het online interieuradvies uitwerkt voor uw woning. Dat is Tjitske. Tjitske de Ruiter is eigenaresse van VillaIdea en geeft sinds 2006 jaar interieuradvies aan particulieren en bedrijven.

Tjitske ziet graag dat mensen naar hun zin wonen. Vaak heeft dat te maken met de plek waar mensen wonen, de omgeving maar ook het interieur van een woning speel een belangrijke rol.

Over het algemeen wordt er in Nederland best veel aandacht geschonken aan het interieur. Toch blijken veel mensen in de praktijk graag verrast te willen worden door een onafhankelijke blik bij hun in huis. 

Daar komt Tjitske’s de kennis over kleur, indeling, stoffering en verlichting bij kijken. Met deze kenniskijkt Tjitske naar de optimale inrichting van een huis. Geheel passend bij de woonwensen van de bewoners. Zo maakt Villaidea van wonen genieten.

Soms leidt dat ertoe dat kamers een andere functie krijgen, de kleuren op de muur veranderen of de indeling anders wordt. In een enkel geval heeft het een verhuizing tot gevolg gehad! 

Villaidea komt het liefst bij mensen thuis. Want daar moet het gebeuren. Daar is de plek waar Tjitske kan zien wat er goed is aan het interieur en wat er beter kan. Geheel afgestemd op de manier waarop je wilt wonen.

Soms is een interieuradvies aan huis niet mogelijk of omwille van de reisafstand niet praktisch. Om toch voor meer mensen een interieuradvies bereikbaar te maken, hebben we daarom het online interieur advies als eerste in Nederland geïntroduceerd. Voor een vast bedrag (€95,-) binnen 4 werkdagen een interieuradvies voor uw huis. U stuurt maximaal 4 foto’s en uw vraag, villaidea geeft mailt u binnen 4 werkdagen uw online interieuradvies waarmee u verder kunt om van wonen genieten te maken. Zo makkelijk kan het zijn. Hoe het precies werkt, leest u op deze pagina. 

Wilt u in plaats van een online interieuradvies liever een  advies bij u thuis? Bezoek dan even villaidea.com. Daar leest u er alles over en kunt u met Tjitske een afspraak maken. Lijkt ons leuk! Want we helpen je graag verder om van wonen genieten te maken.

Vriendelijke groet, Tjitske de Ruiter

Online_Interieuradvies_Voorbeelden.html
Interieuradvies.html

adres villaidea

interieuradvies


Laan van Beek en Royen 4

3701AH  Zeist

030 - 69 121 55

06 - 44 75 21 81

e-mail Tjitske

AbnAmro: 52.36.42.989

Interieuradvies.html
http://www.villaidea.com/Over_Tjitske_de_Ruiter_van_VILLAIDEA_interieuradvies_uit_Zeist.html
http://www.villaidea.com/actie.html

ja | nee

maakt van wonen genieten

Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html
Interieuradvies_online_in_vier_stappen.html

2

4

3

1

mailto:info@villaidea.com?subject=Ik%20wil%20online%20interieuradvies.%20Dit%20is%20mijn%20vraag%20met%20de%20foto's:
Interieuradvies.html
 onlineinterieuradvies.nlInterieuradvies.htmlInterieuradvies.htmlshapeimage_15_link_0